Maastricht Society of Music Quartet in Salviuskerkje

Foto:

Op zondagmiddag 22 maart om 15:00 uur geeft het Maastricht Society of Music Quartet een concert in het Salviuskerkje in Limbricht.

Het Maastricht Society of Music Quartet (MSM Quartet) is 3 jaar geleden opgericht in Maastricht. Musici uit Rusland, Spanje en Roemenië ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Maastrichtse Conservatorium. MSM Quartet heeft 4 actieve leden en 4 vervangers. De actieve leden zijn: Nikita Akulov (primarius), Andrey Roszyk (viool), Lucia Zagalaz (altviool) en Ariadna Chmelik Lluis (violoncello). Zij treden deze middag voor u op met op het programma onder andere twee topstukken uit de strijkkwartet literatuur.

Het ensemble heeft al meer dan 100 kamermuziekconcerten gespeeld en ook opgetreden tijdens bruiloften en andere bijzondere evenementen door heel Nederland, België en Duitsland.

Onder de beschermende (zakelijke) paraplu van het Orlando Festival startte het MSM Quartet o.l.v. Nikita Akulov dit najaar haar eigen kamermuziekserie in de Sint Janskerk in Maastricht, nadat hiervoor subsidie was ontvangen van het Elizabeth Strouven Fonds.

Programma

  • P.Y. Tchaikovsky – The Seasons, arrangement voor strijkkwartet (oorspr.piano)
  • W.A. Mozart – Dissonantenkwartet KV 465 No. 19 in C Major
  • F.Schubert – Der Tod und das Mädchen nr. 14 in d-klein

Dit concert wordt gegeven in samenwerking met Conservatorium Maastricht

Entree: € 12,50; bij reserveren: € 10,00
Reserveren: Nikita Akulov, [email protected]
Locatie: Salviuskerkje, Platz 2, Limbricht www.salviuskerkje.nl
Telefoon: 0464588423

Reacties