Coöperatie Duurzaam Sittard start tweede grootschalige PV-project

Foto: Duurzaam Sittard

Op 6 mei aanstaande gaat het tweede Postcoderoosproject van de Coöperatie Duurzaam in Sittard – zonder winstoogmerk – van start.

Op het dak van Schildersbedrijf Leo Meures worden 280 zonnepanelen geplaatst. Huishoudens en bedrijven binnen het postcodegebied 6131 tot en met 6137 kunnen deelnemen aan het project. Er is nog ruimte voor enkele deelnemers!

Waarschijnlijk wordt dit het laatste project waarbij deelnemers uit de binnenstad Sittard en de Kollenberg kunnen deelnemen. Andere projecten worden meer gericht op Einighausen en Limbricht.

Het eerste project werd in juni 2019 gerealiseerd op de daken van de garages van Beursgens aan de Rijksweg-Noord in Sittard. Hier zijn 348 PV-panelen geplaatst met een deelname van 22 leden.

Wil je een bijdrage leveren aan een beter klimaat en daarnaast profiteren van een aantrekkelijk rendement (circa 7 procent), ga dan snel naar de website www.duurzaamsittard.nl en meld je aan als belangstellende. Aanmelden kan ook door een mailtje te sturen naar [email protected]. Uiteraard beantwoordt Duurzaam Sittard graag eventuele vragen.

Indien je postcode binnen 6131 tot en met 6137 valt kun je het elektriciteitsverbruik doorgeven aan Duurzaam Sittard. Daarop ontvang je vrijblijvend een kosten-batenanalyse. Het minimaal aantal panelen om deel te nemen bedraagt vier.

Cookieinstellingen