Tweede zondag met uitzending Heilige ‘stille’ Mis vanuit St.-Rosakapel

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Vandaag om 10:00 uur wordt de tweede Heilige ‘stille’ Mis vanuit de Sint Rosakapel in Sittard live uitgezonden via diverse internetkanalen.

De eerste Heilige ‘stille’ Mis, die vorige week zondag werd uitgezonden bleek, nu er voorlopig geen erediensten meer mogen worden gehouden in de kerken, in een grote behoefte te voorzien. Ook de komende twee zondagen vindt er om 10:00 uur ’s morgens een dienst plaats in de St.-Rosakapel, die live wordt uitgezonden.

Als speciale intentie zal gebeden worden voor de mensen die inmiddels aan het coronavirus zijn overleden of in behandeling zijn en voor kracht en steun aan allen die in de vitale beroepen werkzaam zijn en juist nu extra kwetsbaar zijn en onze steun nodig hebben.

De dienst is rechtstreeks te volgen via TVEllef (kanaal 48), op de Facebookpagina van het St.-Rosa-Comité, op www.sintrosasittard.nl of www.webcamsittard.nl en via YouTube. Via de Ziekenhuis Omroep Sittard worden de patiënten in het Zuyderland ziekenhuis in Geleen live bereikt.

De herhalingen van de live uitgezonden H. Mis zijn vanaf vanavond 19:00 uur te zien op televisie via de kanalen van Bie ós Mijnstreekomroep:

  • Ziggo: digitaal 41 en 45
  • KPN, XS4ALL: 1405 (Sittard-Geleen en Beek), 1372 (Stein)
  • Telfort: 1405 of 2140 (Sittard-Geleen en Beek), 1372 (Stein)
  • T-Mobile, Vodafone: 799 (Stein)
  • OnsBrabant.net: 2095 (Stein)

Het St.-Rosacomité volgt vanzelfsprekend de aanwijzingen van de Gemeente Sittard-Geleen en het RIVM op en daarom zal het gebied rond de Rosakapel ten behoeve van deze H. Mis tijdelijk niet toegankelijk zijn voor publiek. De organisatoren vragen u uitdrukkelijk om de aankomende 3 weken op zondag 10:00 uur niet naar de Rosakapel te komen voorafgaande aan of gedurende de Heilige Mis. Men vertrouwt op uw begrip om de veiligheid en gezondheid van u en de vrijwilligers van het comité te waarborgen.

Stichting Zitterd-Same en het St.-Rosacomité roepen websites, online platforms, radiozenders en lokale omroepen op om deze H. Mis komende zondagen om 10:00 uur live uit te zenden. De link voor de live-uitzending kan worden aangevraagd door een e-mail te sturen aan [email protected].

Cookieinstellingen