Vlecht mee met Angela’s Hairstyle ten bate van kasteelpark Born

<em>Ruïne bij Kasteelpark Born</em>
Ruïne bij Kasteelpark Born
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De maatregelen ter beteugeling van de coronacrisis raken iedereen. Maar sommigen worden extra hard getroffen, zoals bijvoorbeeld kasteelpark Born.

Niet alleen derft het jaarlijks door ANWB-leden tot een van de leukste uitjes van de provincie bestempelde park veel inkomsten doordat het voorlopig verplicht gesloten moet blijven, de kosten voor het verzorgen en voederen van de dieren van het park lopen gewoon door. Daardoor is het park financieel in zwaar weer beland en is er dringend steun gewenst.

Vanuit de gemeenschap zelf kan het kasteelpark op sympathie rekenen. Zo is Angela’s Hairstyle – zelf als kapper in deze periode eveneens verplicht gesloten – gestart met een online vlechtcursus waarvan de opbrengst ten goede komt aan de dieren van het kasteelpark. Om deel te kunnen nemen aan de cursus ‘adopteert’ de deelnemer een dier van het kasteelpark. Dat is mogelijk vanaf 25 euro.

Angela’s Hairstyle heeft een zevendaagse online vlecht challenge gemaakt waarin zij u uitdaagt om te leren vlechten. Door de gerichte opdrachten leert u de technieken van het vlechten in een razendsnel tempo. U leert de basis van de in- en opvlechten en u leert hoe er leuke combinaties gemaakt kunnen worden. Hoe leuk is het niet als je zelf de haren van je kinderen kunt vlechten? De challenge begint morgen, op paasmaandag.

Wie een dier adopteert van kasteelpark Born krijgt de vlechtchallenge helemaal gratis! Na het laten zien van het betalingsbewijs krijgt u toegang tot de community. U kunt een dier adopteren via www.kasteelparkborn.nl/het-park/adoptie-dier en u voor de vlechtcursus aanmelden via [email protected]. Voor de challenge dient uw kind tenminste schouderlang haar te hebben.

“Angela’s Hairstyle verdient hier zelf niets aan: het belangrijkste is dat we in deze moeilijke tijd er voor elkaar zijn en toch nog iets leuks en ook nog iets leerzaams te doen hebben. Hoe leuk is het niet dat je zelf de haren van je kinderen mooi kunt maken. Geen simpel staartje meer of een diadeem, na deze challenge kan ook jij die mooie zomervlechten maken!” aldus Angela van Angela’s Hairstyle.

Cookieinstellingen