Gemeente organiseert digitale ‘inloopavond’ windpark Holtum-Noord

Foto: CC0 via Pixabay

De gemeenteraad heeft maandag 11 mei 2020 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven voor Windpark Holtum-Noord.

Dit betekent dat het project Windpark Holtum-Noord een volgende fase ingaat.

Ontwerpvergunning ter inzage en reageren

Van 20 mei tot en met 1 juli kunt u bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel (Markt 1 te Geleen) de omgevingsvergunning inzien. De stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00-18:00 uur en donderdagavond van 18:00-20:00 uur. U kunt de vergunning ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoek op plannaam NL.IMRO.1883.PBHoltumNoord-ON01). Tijdens de inzagetermijn kunt u een eventuele zienswijze schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen.

Digitale inloopavond

In verband met deze volgende stap in het project organiseren de gemeente en ENGIE een digitale inloopavond waar u vragen kunt stellen over de stukken die ter inzage liggen. Het is door de coronacrisis helaas niet mogelijk om een bijeenkomst bij u in de buurt te organiseren. Daarom wordt gebruik gemaakt van het internet om met elkaar te praten. Iedereen die een computer, tablet of smartphone heeft met een internetverbinding kan deelnemen aan deze digitale inloopavond. Deze vindt plaats op dinsdag 9 juni, om 19:00 uur of om 20:30 uur. Voor bedrijven is er een bijeenkomst op 10 juni om 19:00 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd via Microsoft Teams.

De gemeente vraagt iedereen die wil deelnemen aan deze digitale bijeenkomst om zich vooraf aan te melden. Dit kan tot en met 7 juni. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een link om aan de bijeenkomst deel te nemen. Uw vragen kunt u vooraf per mail toesturen: [email protected]. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen op de website van Windpark Holtum-Noord, mogelijk wordt uw vraag daar al beantwoord.

 

Reacties