Besloten koopgelegenheid bij Vincentiusvereniging

Foto: CC0 Public Domain

De Vincentiusvereniging Geleen houdt op zaterdagochtend 13 juni van 10:00 tot 11:30 uur een besloten koopgelegenheid.

Sinds donderdag 4 juni is de winkel aan de Potterstraat 2a weer open onder strikte regels en met aanpassingen. De klanten die de weg naar het Vincentiushuis weer wisten te vinden vonden dat geen enkel probleem en zijn blij dat winkel weer open is.

Omdat een deel van de vaste klanten nooit op donderdag kan en omdat er klanten zijn die van ver komen waarvoor 20 minuten winkeltijd mogelijk veel te kort is kan men nu inschrijven voor een besloten koopochtend op zaterdag 13 juni. Van 10:00 tot 11:30 uur krijgt een groep van maximaal 20 klanten de gelegenheid om rustig te komen winkelen in het Vincentiushuis. Uiteraard met inachtneming van de regels en voorwaarden om het winkelen veilig en coronaproof plaats te kunnen laten vinden.

U dient zich daarvoor in te schrijven via [email protected]. Bij te weinig belangstelling behoudt de Vincentiusvereniging zich het recht voor om de koopochtend niet te laten doorgaan. U ontvangt dan tijdig bericht. Bij overinschrijving wordt ’s middags van 12:30 tot 14:00 uur een tweede besloten koopgelegenheid gehouden. De eerste 20 aanmeldingen komen dan in aanmerking voor de ochtendopening, de volgende 20 voor de middagopening. Wie zich inschrijft krijgt bericht of de besloten koopgelegenheid doorgaat en op welk tijdstip.

Aanmelden graag onder vermelding van naam en e-mailadres door een bericht te sturen aan [email protected]. Inschrijven voor de besloten verkoop kan tot donderdag 11 juni 18:00 uur.

Cookieinstellingen