Na Buitencinema nu ook Buitencabaret bij Landgoed Kasteel Limbricht

Ruim en groot terras op de binnenplaats bij Kasteel Limbricht
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De samenwerking tussen cultuurbedrijf De Domijnen en Landgoed Kasteel Limbricht resulteert in een nieuwe activiteit.

Landgoed Kasteel Limbricht is al enkele jaren de sfeervolle locatie voor een aantal filmvertoningen van Filmhuis De Domijnen in de open lucht. En nu komen daar ook een drietal cabaretvoorstellingen in de open lucht bij: Buitencabaret! Maar eerst is er nog een filmavond. Op woensdag 22 juli wordt de film Ema vertoond.

Volgende week dinsdag 28 juli bijt Javier Guzman het spits van Buitencabaret af met een terugblik op zijn grillige leven en zijn stormachtige carrière. Twee weken later, op dinsdag 11 augustus is de cour aan Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon oftewel Jeroens Clan. Met Tere zieltjes brengen zij een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen. De laatste voorstelling in deze eerste serie Buitencabaret vindt plaats op dinsdag 25 augustus. Dan brengt Lonne Gosling met Misschien moet ik zelf huilen een absurde en eigenzinnige show over de sneuheid van het bestaan. Entreekaarten voor Buitencabaret kosten 21,50 euro.

Net als bij de voorstellingen van Buitencinema is het mogelijk om voorafgaand aan de voorstelling te dineren bij Landgoed Kasteel Limbricht. Het drie gangen menu voor de voorstelling van 28 juli koste 24,95 euro en wordt vanaf 17:00 uur geserveerd en bestaat uit rundercarpaccio als voorgerecht, varkenshaas in een champignon roomsaus als hoofdgerecht en als dessert aardbeien Romanoff.

Reacties