Donaties van Lions Club Ambt Born voor diverse regionale instanties

Cheque voor Kasteelpark Born
Cheque voor Kasteelpark Born
Foto: Lions Ambt Born

Bij Lions club Ambt Born werken mensen uit de lokale gemeenschap op vriendschappelijke en vrijwillige basis samen om hulp te bieden, daar waar dat nodig is.

Primair voor de lokale gemeenschap.

Jaarlijks terugkerende campagnes, zoals de asperges verkoop actie in het moederdagweekend zijn helaas door de Corona regelgevingen niet kunnen doorgaan, maar wat in het vat zit verzuurt niet! Deze actie zal in 2021 weer plaatsvinden.

Vorig jaar is de volledige opbrengst van deze aspergeactie gedoneerd aan Vereniging Spierziekten Nederland regio Zuid-Limburg. Deze donatie is ingezet voor hun jaarlijkse boottocht en een uitstapje naar de Kasteeltuinen in Arcen. Hieronder vindt u een sfeerimpressie van deze geslaagde boottocht.

Lionsclub Ambt Born heeft ondanks de Corona-beperkingen ook dit seizoen niet stilgezeten.

Een paar weken geleden werd al een cheque overhandigd aan de Éngele van Zitterd-Gelaen. Daarnaast is er afgelopen week een financiële bijdrage gegeven aan het Kasteelpark Born (zie foto boven dit bericht). Het park moest noodgedwongen een periode sluiten, waardoor er plotsklaps geen inkomsten meer waren waarmee in het voedsel en de verzorging van de dieren in het park kon worden voorzien.

Aan de zorgcentra Aldenhof & Hoogstaete wordt de komende week een donatie overhandigd. Beide zorgcentra zijn hard getroffen door het Coronavirus. Zij willen daarom hun 400 medewerkers, die de afgelopen periode onder extreme omstandigheden keihard hebben moeten werken, verrassen. Dit initiatief juicht Lions Club Ambt Born enorm toe en steunt daarom graag met een donatie als blijk van waardering voor de fantastische inzet van de zorgmedewerkers.

Cookieinstellingen