Kinderkoor The Voices of Kids zoekt versterking

Foto: Kinderkoor The Voices of Kids

Kinderkoor The Voices of Kids is op zoek naar Kinderen die het kinderkoor in het nieuwe schooljaar willen komen versterken.

The Voices of Kids is een sprankelend en gezellig kinderkoor in Sittard dat nog zoekt naar kinderen die in het koor willen komen zingen.

Naast zingen onderneemt het koor wij regelmatig leuke activiteiten zoals uitstapjes, zomerkamp, de Sint Nicolaasviering, Kerstviering, Carnaval, Paasviering, et cetera.

Bij The Voices of Kids leer je zingen en de techniek ervan. Maar je leert ook ‘samen zingen’ met de andere kinderen en je leert informatie over de ‘muziek’.

Het koor treedt ongeveer tien keer per jaar op en zingt regelmatig in de kerk, maar ook in bejaardenhuizen, het ziekenhuis en bij de wijkfeesten. Met elkaar zing je dan voor andere mensen en dat is leuk om te doen. Het repertoire bestaat uit swingvolle liedjes, maar ook liedjes van Marco Borsato, Claudia de Breij, Limburgstalige liedjes en Carnavalsliedjes.

Na de zomervakantie, Vanaf vrijdag 11 september, beginnen de repetities weer. Het koor repeteert op de vrijdagavonden van 19:30 uur tot 20:15 uur in het parochiezaaltje van de Heilig Hartkerk aan de Geldersestraat in Overhoven. Is vrijdag als repetitiedag een probleem? Dan ben je iedere zaterdag welkom op de repetitie van 12:35 uur tot 13:20 uur in de ‘Zaterdag Middag Club’ (ZMC) aan de President Kennedysingel 20 in Sittard. De zaterdaggroep begint vanaf zaterdag 12 september. Tijdens schoolvakanties heeft het koor vrij.

Je hoeft géén kennis van muziek te hebben of al goed kunnen te zingen. Dit leer je allemaal bij het koor. Want: iedereen kan zingen! Muziek maken met je eigen stem is heel bijzonder! Speel je al een instrument? Neem het instrument dan mee naar de repetities en uitvoeringen. Er zijn altijd liedjes waarbij je mee kan spelen.

Deelname aan het kinderkoor is helemaal gratis.

Ga eens een keertje vrijblijvend kijken naar een repetitie op een vrijdagavond (vanaf 11 september) of zaterdagmiddag (vanaf 12 september) en neem contact op. Bel 0630567774 of stuur een e-mail aan [email protected] Je bent van harte welkom!

Reacties