Komende weken wegafsluitingen in Stein en Urmond

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op 10 augustus begint wegenbouwer bam op een aantal plekken tegelijkertijd met werkzaamheden in het kader van het project Route A2 – Stein.

Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden voor de periode van maandag 10 augustus tot en met zondag 30 augustus.

Afsluiting Mauritsweg Stein

Definitieve aansluiting op de nieuwe rotonde. Gelijktijdig wordt de Mauritsweg nabij de Schineksstraat afgesloten vanwege de werkzaamheden project ‘Reconstructie Mauritsweg’. Om tussengelegen bedrijven ibis budget Stein Maastricht, Caravan & Camper Limburg, Midgetgolf Stein/Pannenkoekenhuis Hole 19 en Brasserie Steinerbos bereikbaar te houden wordt een plaatselijke omleidingsroute ingesteld. De nieuwe aansluiting is gereed uiterlijk op 30 augustus.

Afsluiting Mauritslaan Urmond

Definitieve aansluiting van beton op de nieuwe rotonde. De aansluiting is gereed uiterlijk op 30 augustus.

 

Afsluiting Heerstraat-noord bij de haven Stein

Aanleg van de nieuwe rotonde, waarbij tijdelijke verkeerslichten worden geplaatst om het verkeer te geleiden. Hierbij is het niet mogelijk om de Heerstraat-Noord open te houden. Deze werkzaamheden zijn niet gereed op 30 augustus. Hierover later meer.

De werkzaamheden vallen deels samen met het project op de Mauritsweg. Ook wordt begonnen met de aanleg van de nieuwe rotonde bij de Haven Stein. De planning en bijbehorende omleidingsroutes zijn afgestemd met hulpdiensten, Arriva, vervoerders en aanliggende bedrijven.

Reacties