Gemeente organiseert webinar woning verduurzamen

Foto: SGN

Op dinsdagavond 29 september organiseert de gemeente Sittard-Geleen voor eigenaren van bestaande woningen een webinar over het verduurzamen van hun woning.

Een aanrader voor wie zijn woning wil verduurzamen, maar niet goed weet niet waar te beginnen. Tijdens dit webinar informeren de onafhankelijke adviseurs van nieuweenergieinlimburg.nl u over maatregelen, financieringen, subsidies en lokale initiatieven en projecten.

Het webinar is bedoeld voor eigenaren van woningen in de gemeente Sittard-Geleen. Heb jij een koopwoning in Sittard-Geleen en wil je deze graag verduurzamen, maar geen idee waar te starten, welke (financiële) mogelijkheden en lokale projecten er allemaal zijn? Meld je dan aan voor het webinar.

Het webinar is gebaseerd op onafhankelijk informatie. Commerciële partijen kunnen niet deelnemen aan dit webinar.

Aanmelden voor dit webinar kan door een e-mail te sturen naar [email protected] met vermelding van je voornaam, achternaam en woonplaats en als onderwerp ‘Aanmelden webinar Sittard-Geleen 29-9-2020’.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deelname aan het webinar. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want vol is vol.

Reacties