Steun de lokale horeca: bezorgen en afhalen blijft mogelijk

Foto: CC0 via pxhere

Sittard-Geleen Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

Opnieuw wordt de horeca hard geraakt! Cafés en restaurants sluiten voorlopig vier weken hun deuren. Afhalen en bezorgen blijft wél mogelijk.

Steun lokale ondernemers

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers van Sittard en Geleen in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën zijn er genoeg in onze gemeente!

OPROEP: Ben jij een creatieve ondernemer? Mail ons via [email protected] en wie weet sta jij in een volgende overzicht!

Stuur ons informatie over uw horecabedrijf, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, website, Facebookpagina en de openingstijden. Kan er alleen worden afgehaald of wordt er ook bezorgd? Stuur ook een link mee naar het menu waaruit gekozen kan worden en geef aan op welke dagen en tijden er besteld kan worden. En als het kan een rechtenvrije foto van uw bedrijf.

De Vief Heringe
Net als tijdens de ‘intelligente lockdown’ kun je bij De Vief Heringe aan de Molenweg 56 in Sittard gerechten bestellen om af te halen of thuis te bezorgen. Afhalers krijgen 5 procent korting. Bezorgen is mogelijk bij bestellingen vanaf € 20 à raison van € 2,50. De Vief Heringe bezorgt warm en kant en klaar. Dus als je geen zin hebt om te koken en liever uit was gaan eten: haal dan De Vief Heringe in huis. Bestellen kan dagelijks van 11:00 tot 20:00 uur. Telefoon 0464585993.

Hoteldebotel de Heringe komen naar u toe deze (na)zomer!! Je zelf heerlijk laten verwennen, de keuken niet vies en toch…

Geplaatst door De Vief Heringe op Vrijdag 16 oktober 2020

Coffee Mundo
#koffietogo #pastry #food #lunch #brunch #sittardgenietenvoorop #staysafe #staystrong
Coffee Mundo Markt: ma 11:00-15:00, di-wo-vr-za 10:00-15:00, do 09:00-15:00
Coffee Mundo The Library: ma-di-wo-do-vr-za 09:00-16:00

THUIS WERKEN? THUIS VAKANTIE VIEREN?THUIS GENIETEN!•dat kan perfect met de verschillende zorgvuldig samengestelde…

Geplaatst door COFFEE MUNDO op Donderdag 15 oktober 2020

De Limbourg Sittard

Reacties