Paddenstoelentocht uitverkocht maar Graaf Ganzenbord heeft nog plek

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het was dit weekend druk bij Kasteel Limbricht en in het aangrenzende Limbrichterbos.

Ondanks het feit dat de horeca in elk geval nog tot dinsdag 10 november dicht moet blijven wist Landgoed Kasteel Limbricht toch de nodige bezoekers te trekken doorzaterdag, zondag en maandag een paddenstoelenwandeltocht voor jong en oud te organiseren. Wie de tocht nog wil maken heeft pech, want dit coronaproof evenement is uitverkocht.

Deelnemers kregen iets te eten en te drinken mee: koffie of Chocomel to go, vlaai voor onderweg en soep voor thuis; een fotospeurtocht voor de kids en een quiz.

paddenstoelentocht

En omdat de weersverwachtingen voor komend weekend niet al te best zijn bedacht het Landgoed Kasteel Limbricht ook een weersbestendig coronaproof evenement: bezoek het kasteel en ontdek het Geheim van Graaf Ganzenbord: een levend ganzenbordspel met een licht griezelige touch!

De hoofdburcht is verbouwd tot het slot van Graaf Ganzenbord. Treed binnen en ontrafel alle geheimen gedurende dit boeiende interactieve spel. Durf jij de leuke én spannende opdrachten aan?

Een bezoek aan het kasteel van Graaf Ganzenbord is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Meespelen alleen per huishouden (en vanwege de trappen zonder kinderwagen) voor 9,50 euro per persoon, kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis mee. De entreeprijs is inclusief een kop koffie, thee of warme chocomel en een plakje cake to go. Vooraf aanmelden is verplicht, zodat gezinnen het spel coronaproof kunnen spelen.

Reacties