Zoek online, vind lokaal; dat is Online Warenhuis Geleen

Foto: CM Geleen

Onder de noemer zoek online – vind lokaal, presenteert centrummanagement Geleen het nieuwe online retallplatform Online Warenhuis Geleen.

Bekijk online het winkelaanbod, de voorraden en reserveer of bestel je favoriete product bij de lokale ondernemer die de steun in deze tijd hard kan gebruiken.

De producten van lokale ondernemers in de meest bijzondere combinaties samen in één online warenhuis

Met het online warenhuis willen de ondernemers in het centrum van Geleen zich onderscheiden van andere centra. Zij willen de consument voorzien van extra service en gemak. “Een online warenhuis met ondernemers uit één centrum is vrij uniek, zeker voor Limburg” legt Davey Nieuwendijk van centrummanagement Geleen uit. “Tot nu toe gingen alléén steden boven de rivieren ons voor. Het idee van een online warenhuis is ontstaan toen we aan het brainstormen waren over het vergroten van de online zichtbaarheid van onze ondernemers. De gemeente wees ons op ‘Online Warenhuis Groningen’. Dat was voor ons de reden om met Zupr, de leverancier van het platform, in gesprek te gaan.”

Vandaag besteld, vandaag bezorgd

In het online warenhuis presenteren de Geleense ondernemers hun producten. De klant ziet makkelijk en snel wat het aanbod is en waar hij of zij de producten kan kopen of bestellen. Het online warenhuis is dé plek voor de consument die graag online oriënteert en offline shopt. Binnen het online warenhuis heeft de klant diverse mogelijkheden. Men kan er voor kiezen om een bestelling te reserveren en in de winkel op te halen, maar de producten kunnen ook in Geleen worden bezorgd door fietsbezorgdienst Graag Gebracht Geleen. De klant kan in het digitale warenhuis ook een boodschappenlijst maken en de bestelling alvast reserveren. Nadat de goederen zijn afgerekend zorgen de lokale ondernemers ervoor dat de bestelling klaar staat of dat deze wordt gebracht. Als een product vóór 15.00 uur wordt besteld, wordt dit dezelfde dag nog tussen 17:00 en 20:00 uur bezorgd.

Voor én door ondernemers

Voor de ondernemers in Geleen is dit een unieke kans om hun assortiment te presenteren aan een breder publiek. De winkeliers bepalen zelf welke producten ze online plaatsen. De koper ziet op de website een uitgebreid assortiment in diverse categorieën. Een gevarieerd aanbod aan winkels én er worden telkens nieuwe producten uitgelicht. “Op dit moment is het warenhuis met 25 deelnemende ondernemers nog volop in ontwikkeling”, aldus Nieuwendijk. “We streven naar een online warenhuis waaraan 50 ondernemers gaan deelnemen en een database van 10.000 unieke producten. De komende weken worden er nog allerlei functionaliteiten aan het platform toegevoegd. Door de huidige coronamaatregelen voelen we ons geroepen om niet langer te wachten en het platform te lanceren.”

Meer weten over Online Warenhuis Geleen? Kijk dan op www.onlinewarenhuisgeleen.nl.

Cookieinstellingen