Geen treinen tussen Blerick en Venlo op 28 en 29 november

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 28 november vanaf 07:28 uur in de ochtend en op zondag 29 november vanaf 08:28 uur geen treinen tussen Venlo en Blerick v.v. (RS11).

Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Reizen met vervangende bussen

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Venlo.

Reis verstandig, mondkapje verplicht

Voor het reizen met het ov geldt: reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Vanaf 1 juni geldt in al het openbaar vervoer, ook in het trein vervangend vervoer, een verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.

Reacties