Meiden van Sittard brengen online Adventskalender

Foto: © Tess Steijvers

Zondag begint de Advent, de periode waarin Christenen zich voorbereiden op Kerstmis, de geboortedag van Christus.

Een traditie die daarbij sinds de 19e eeuw past is die van het gebruik van een adventskalender, een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring toe te leven naar Kerstmis.

De Meiden van Sittard haken bij deze traditie aan en presenteren vanaf zondagochtend 29 november om 10:00 uur een digitale versie van de adventskalender op hun Facebookpagina.

Volgers van die pagina kunnen elke dag vanaf 10:00 uur ’s ochtends een ‘like’ geven aan een bericht met de datum van die dag en maken daarmee kans op een leuke prijs, die dagelijks door een van de Meiden van Sittard – vrouwelijke ondernemers met een eigen speciaalzaak – ter beschikking wordt gesteld. Welke prijs dat is en door welke Meid van Sittard die wordt weggegeven wordt ’s avonds op diezelfde Facebookpagina bekendgemaakt en dan wordt uit degenen die de pagina die dag hebben geliked en gedeeld tevens een winnaar getrokken. En een dag later is er een nieuwe ronde en een nieuwe kans om een prijs te winnen voor wie het bericht van die dag deelt en een like geeft.

Meedoen? Bezoek dan vanaf morgen elke dag de Facebookpagina van de Meiden van Sittard, like en deel en maak kans op een mooie prijs. De adventskalender loopt tot en met 24 december en de Meiden van Sittard gooien er een prijzenpakket tegenaan met een totale waarde van 1000 euro.

De winnaar van de dag wordt via een persoonlijk bericht van zijn prijs op de hoogte gebracht en ontvangt behalve een winnaarscode informatie over waar en wanneer de prijs kan worden opgehaald of verzilverd.

De deelnemende zaken van de Meiden van Sittard zijn: Wollstreet Sittard; De Limbourg Sittard; Creëer Damesmode; Bormans Modeschoenen; Het Wijnstation; Socks & Socky Bodyfashion; VONJAxl; Benja mode; Jewel Sittard; Sam & Sara; Flow’s boekensteun; B&B Hof van Ophoven en Café Schtad Zitterd.

adventskalender Meiden van Sittard
De Adventskalender van de Meiden van Sittard – ontworpen door Tess Steijvers
Cookieinstellingen