Open kerk- en wandelmiddag op 10 januari in Holtum

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De door de werkgroep Holtum 2.0 voor 27 december aangekondigde open kerk- en wandelmiddag is vanwege de barre weersomstandigheden op die dag helaas niet door kunnen gaan.

Op zondagmiddag 10 januari is er weer een nieuwe gelegenheid om deze wandeling te lopen.

De kerk is die middag vanaf 13:30 tot 16:30 geopend. U kunt gewoon binnenlopen om aan de hand van een korte beschrijving kennis te nemen van de rijke historie van deze mooie kerk, om gewoon even een moment van stilte te nemen, een kaarsje te branden of een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tevens kunt u er gratis een uitvoerige beschrijving ophalen van een op eigen houtje te maken Martinus-wandeling, een mooie wandeling door de historische kern van Holtum. In deze ongeveer 4 kilometer lange wandelroute zijn onder andere een bezoek aan Huize Holtum en kasteel Wolfrath opgenomen.

Mocht blijken dat dit concept in een behoefte voorziet, dan zal werkgroep Holtum 2.0 dit vaker gaan herhalen in het komende jaar. Berichten daarover leest u dan op deze website.

Tijdens de wandeling en tijdens een bezoek vaan de kerk moeten de coronamaatregelen in acht worden genomen. In de kerk is behalve het onderling in acht nemen van anderhalve meter afstand ook het dragen van een mondkapje verplicht.

Cookieinstellingen