Radio Nónnevot helpt je de carnaval door!

Foto: Radio Nónnevot

In crisistijd geboren als een idee om toch nog wat carnavalsstemming onder de mensen te brengen, maar ondertussen in menige huiskamer a niet meer weg te denken: Radio Nónnevot.

Op Carnavalszondag 14 februari preenteert Radio Nónnevot een mooi programma met de Top111 van de beste Sittardse carnavalsliedjes.

Tom Jessen draait vanuit de Sittardse Optochthal gedurende een acht uur durende marathon Sittardse carnavalsplaatjes. Die kunnen, naast op de radio, ook op FaceBook en YouTube live gevolgd worden. Razende reporter Sam Verbeek maakt inmiddels al opnames bij bekende en oud bekende Sittardenaren die dan te horen zijn. Enkele gasten komen coronaproof naar de Optochthal om hun anekdotes te vertellen.

Stem vóór zondag 7 februari via www.radiononnevot.nl. Maak hier je eigen persoonlijke top vijf kenbaar. Uit alle reacties volgt dan vanzelf de eerste Top111 van ’t Sittardse carnavalsrepertoire. Inmiddels zijn er al meer dan 350 stemmen uitgebracht!

Op Aswoensdag kijken de initiatiefnemers van Radio Nónnevot verder, omdat zij Radio Nónnevot graag voor jullie allemaal laten voortbestaan.

Dus waar jullie deze dagen ook zijn in de opmars naar de carnavalsdagen, die dit jaar compleet anders uit zullen zien dan gewoonlijk, voel je dan tóch met iedereen verbonden middels alle mooie muziek die Sittard in al die jaren heeft voortgebracht.

Via www.radiononnevot.nl kun je de app downloaden. Hang de slingers op, haal Zittesje nónnevotte in huis en laat de Carnaval tot je verbeelding spreken middels de tonen die Sittard nog kent!

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen