Eindpresentatie van ‘De woonwijk als noviteit’

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De BNSP (Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen) en de NVTL (Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur) zijn met ‘De woonwijk als noviteit’ op zoek naar vrijmoedige en optimistische ideeën voor onze woonomgeving.

Gemeente Sittard-Geleen beet daarbij de spits af met een studielocatie waarvoor de leden van beide verenigingen een vrije denkoefening konden doen. Uit de inzendingen werden er twee geselecteerd. ‘Geleen KRAAKT Geleen’ van team DTNP en ‘Het Verspreide Paleis’ van team New Urban Networks think-tank presenteren op vrijdag 26 februari online hun maquette, het beeldessay en ontwikkelstrategie.

De studielocatie is het Geleense stadshart dat grote leegstand kent. Een herkenbaar probleem voor tal van Nederlandse steden. Wethouders Pieter Meekels en Andries Houtakkers en gedeputeerde Andy Dritty reageren op de presentaties en geven een doorkijk op het vervolg.

Deze eindpresentatie vindt online plaats van 15:00 tot 16:30 uur. Wil jij deze presentatie bijwonen? Meld je dan nu aan via deze link.

Cookieinstellingen