Open kerk- en wandelmiddag op zondag 7 maart in Holtum

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zondag 7 maart aanstaande is er vanaf 12:00 uur weer een open kerk- en wandelmiddag in Holtum.

Vanaf het middaguur kan er in de omringende natuur op eigen gelegenheid al gewandeld worden vanaf kasteel Wolfrath, waar u op de binnenplaats een gratis routebeschrijving van een kortere- en een langere wandeling kunt krijgen.

Om 13:30 uur is de mooie oude kerk in Holtum open. U kunt er terecht voor een bezichtiging aan de hand van een mooie omschrijving van de bezienswaardigheden, om er een kaarsje te branden of gewoon voor een meditatief moment. U kunt daar ook de uitvoerig beschreven route van de ongeveer 4 kilometer lange Martinus-wandeling door de historische kern van het dorp gratis ophalen. Bij deze wandeling passeert u diverse prachtige panden waaronder ook de kasteelhoeve ‘Huize Holtum’ en kasteel Wolfrath. Bij dit kasteel krijgt u zo gewenst nog uitleg en ook wordt u door het beheerdersechtpaar Bartho en Annet van der Heijden koffie of thee aangeboden. Een echte aanrader.

Deze door het platform Holtum 2.0 in samenwerking met het kerkbestuur en Kasteel Wolfrath georganiseerde kerk- en wandelmiddag biedt de gelegenheid om op een ontspannen manier verder kennis te maken met wat de kerk, het dorp en de omgeving aan moois te bieden hebben en om gelijkgestemden, natuurlijk op gepaste afstand, te ontmoeten.

Reacties