Kasteelheer Igor Stel huurt nu ook het melkhuisje

Ondernemer Igor Stel, directeur-eigenaar Entertrain Group en in onze regio beter bekend als uitbater van Landgoed Kasteel Limbricht, heeft nu alle gebouwen van het kasteelcomplex in exploitatie.

Afgelopen week tekende hij een huurovereenkomst met het bestuur van de Stichting Kasteel Limbricht voor het zogenaamde melkhuisje, dat naast de brug naar het kasteel staat.

“Ik ben er bijzonder blij mee dat ik het bestuur van de Stichting uiteindelijk zo ver heb weten te krijgen om ook dit gebouwtje te verhuren,” zo laat Stel weten. “Het moet voor het stichtingsbestuur geen makkelijke stap zijn. geweest om na 40 jaar afstand te doen van de vaste vergaderlocatie.”

Igor Stel tekende in 2017 een huurovereenkomst om de exploitatie van de kasteelboerderij annex voorburcht van het kasteel over te nemen. In 2019 zette hij een volgende grote stap door ook het kasteel op de motte voor exploitatie te huren. Daarin realiseerde hij onder meer enkele gastenkamers voor bed & breakfast. Sinds gisteren is ook het melkhuisje annex poortwachtershuisje officieel aan de exploitatie toegevoegd. Daarmee is Igor Stel de eerste ondernemer die het volledige kasteelcomplex als huurder uitbaat. “En daar zijn we best trots op,” zo laat hij weten.

Het melkhuisje is inmiddels getransformeerd in een charmante bruidssuite, met een knusse zitkamer en kitchenette op de begane grond en op de eerste verdieping een open badruimte, royaal bed én een home-cinema. Klik op de foto boven dit bericht om het melkhuisje van binnen te bekijken.

Een trotse Igor Stel bij het melkhuisje – Foto: © Rockateer – Bas Smeets
Cookieinstellingen