Vestigingen van bibliotheek De Domijnen vanaf 20 mei weer open

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De bibliotheekvestigingen van De Domijnen waren de afgelopen tijd slechts beperkt geopend wegens de landelijke maatregelen in het verband met het indammen van het coronavirus.

“Wij zijn blij onze klanten weer tijdens de reguliere openingstijden welkom te kunnen heten in onze vestigingen om boeken in te leveren en uit te zoeken. Ook de werkplekken kunnen na reservering gebruikt worden. We vragen bezoekers het veiligheidsprotocol en de aanwijzingen van het personeel in acht te nemen tijdens hun bezoek,” zo laat De Domijnen weten.

Vanaf 20 mei kunnen klanten weer zelf boeken inleveren en uitzoeken bij de diverse locaties van bibliotheek De Domijnen. Bibliotheken worden beschouwd als doorstroomlocatie en mogen 1 bezoeker per 25 vierkante meter ontvangen.

Let op:

  • Bij de ingang wordt een gezondheidscheck uitgevoerd en contactgegevens genoteerd.
  • Anderhalve meter afstand houden, volgen van aangegeven looproutes en opvolgen van aanwijzingen van het personeel blijven voor de veiligheid van belang.
  • Bij de ingang van de vestiging staan mandjes klaar voor het publiek om als toegangsitem mee te nemen.
  • Werkplekken reserveren kan op locatie en niet meer telefonisch of via aanmeldformulier.
  • De kopieerapparatuur, toiletten en koffie/theeservice zijn ook weer te gebruiken.
  • Buiten gebruik zijn nog steeds de leestafels en zelf uitzoeken van tijdschriften is nog niet mogelijk. Ingeleverde media gaan 36 uur in quarantaine.

De medewerkers van De Domijnen hopen hun klanten weer snel te mogen begroeten in een van de bibliotheeklocaties!

Cookieinstellingen