Loup nao de pómp veur de pap én d’n tore!

Foto: Dao baove in d'n Tore

Net als de zaterdag voor Moederdag richt het Torencomité Dao baove in d’n Tore ook op de zaterdag voor Vaderdag een verkoopkraampje in bij de stadspomp in Sittard.

Onder de noemer Loup nao de pómp veur de pap én d’n tore wordt iedereen die op zoek is naar een leuk Vaderdagcadeau uitgenodigd om vooral ook even op de Limbrichterstraat rond te neuzen bij het kraampje van het Torencomité.

Je kunt er terecht voor rode en witte Torenwijn, lekkere Torenspekken, een ‘hertje veur de pap’, blikjes met daarop stadsgezichten van Sittard, geschilderd door Guus van Eck en voor torenparaplu’s. Ook kun je er brokken mergel kopen die bij de restauratie uit de toren zijn gehaald. Maar waarschijnlijk scoor je bij je vader optimaal door hem de elpee met Torenliedjes cadeau te doen. Die is namelijk verpakt in een bijzonder aantrekkelijke hoes die op zichzelf al het kopen waard is. Ook als je pa geen platenspeler heeft om de elpee af te spelen, want er wordt een code meegeleverd waarmee je alle nummers die op de elpee staan online kunt downloaden. En vanwege de beperkte oplage van 500 stuks is het ook nog eens een echt collectorsitem!

Dus: loop zaterdag even naar de pomp op de Limbrichterstraat, scoor je cadeautje voor Vaderdag en steun daarmee en passant ook het Torencomité bij het bereiken van de doelstelling om 325 mille op te halen als bijdrage in de kosten van de inmiddels afgeronde restauratie van de monumentale toren van de St.-Petruskerk. Ze zijn er bijna, maar nog niet helemaal.

Reacties

Cookieinstellingen