Presentatie ‘Reisverhalen van een backpacker met creditcard’

Foto:

Vanavond presenteert Conny Bijdevier uit Sittard van 19:30 tot 20:30 uur bij boekhandel Krings in Sittard haar originele reisverhalenbundel ‘Reisverhalen van een backpacker met creditcard’.

Haar verhalen komen voort uit de vele reiservaringen van Conny en haar partner. Verhalen over bijzondere ontmoetingen met andere culturen en mensen, verhalen die ze graag wil delen, want “reizen creëert ervaringen die zich ontpoppen als verhalen waardoor je thuiskomt bij jezelf”.

Conny heeft haar boek inclusief omslag en illustraties volledig ook zelf ontworpen. Het is niet alleen een reisverhalenbundel, maar ook een handgemaakt en -gebonden travellers journal waarin je (na het lezen van de verhalen en opdoen van inspiratie) je eigen reiservaringen kunt neerschrijven.

Conny Bijdevier is geboren, getogen en woonachtig in Sittard. Onder het motto: “vanuit Sittard kan ik de hele wereld bereizen” reist ze al vele jaren met haar partner naar uiteenlopende bestemmingen. Ze schrijft, illustreert en kalligrafeert. In samenwerking met de Geheime Tuinen van Sittard publiceerde Conny eerder al het boek Geheime verhalen voor kinderen (en volwassenen).

‘Reisverhalen van een backpacker met creditcard’ (ISBN 90-777-1141-5) is vanaf 10 september voor 35 euro verkrijgbaar bij Boekhandel Krings.

Zie ook:
» Facebook Con-fetti 
» Instagram Con-fetti

Cookieinstellingen