600 gasten Zonnebloem gaan lunchen op Landgoed Kasteel Limbricht

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Zonnebloem Regio Sittard-Geleen en omstreken heeft in dank een schenking ontvangen vanuit het Beusmans-Jeurissen Fonds.

Het gaat om een schenking van 5 jaar. Het echtpaar Beusmans-Jeurissen ondersteunt Zonnebloem Regio Sittard-Geleen en omstreken (Primair voor Zonnebloemdeelnemers in Nieuwstad, Born en Sittard en omgeving), met als uitgangspunt het geld beschikbaar te stellen voor “niet vermogende mensen met een fysieke beperking”.

Behalve de Zonnebloem ontvangen ook het Limburgs Landschap, het Oranje Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds een bijdrage uit het Beusmans-Jeurissen Fonds.

Het Regiobestuur Sittard-Geleen heeft besloten jaarlijks een of twee activiteiten (bijvoorbeeld een voorstelling, een boottocht of vakantieandere dagtocht) te organiseren die voor alle deelnemers binnen de regio Sittard-Geleen toegankelijk zijn. De deelnemers betalen hiervoor een kleine vergoeding.

Verder bekijkt het bestuur van de Zonnebloem Regio Sittard Geleen en omstreken of het mogelijk is om een beperkte groep niet vermogende gasten op kosten van de Zonnebloem een vakantie aan te bieden.

Lunch Kasteel Limbricht

Eindelijk weer samen op stap nu het weer kan. De Zonnebloem kijkt er naar uit om samen weer gezellige activiteiten te ondernemen. Door de donatie van het Beusmans-Jeurissen Fonds kan de Zonnebloem alle leden van alle afdelingen in de Regio Sittard-Geleen uitnodigen voor een heerlijke lunch. Lekker bijpraten onder het genot van onder andere een kopje koffie, een kop soep, broodjes en een drankje. Naast al dit heerlijks wordt de lunch omlijst met live muziek.

De lunch wordt georganiseerd op Kasteel Limbricht voor alle gasten (inclusief een beperkt aantal vrijwilligers) van de elf lokale afdelingen. De animo voor deelname aan de lunch is groot: 600 van de 1100 leden hebben zich hiervoor aangemeld. De lunch is daarom verdeeld over drie dagen: van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september van 12:00 tot 15:00 uur.

Reacties