Oproep Burgemeester: ‘Nog aevekes oppe tenj biete!’

Foto: Sittard-Geleen

Burgemeester Hans Verheijen roept de inwoners van Sittard-Geleen middels een op internet gepubliceerde brief op om nog even vol te houden en de geldende coronamaatregelen op te volgen.

Steeds meer mensen zijn gevaccineerd, steeds minder mensen raken besmet, maar toch is het virus nog niet verslagen, zo stelt hij in zijn schrijven.

“Daarom gelden er nog regels op plaatsen waar het drukker is. Denk hierbij aan het tonen van een coronatoegangsbewijs of testbewijs bij een bezoek aan onder andere horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen.”

Hij stelt vast dat veel mensen zich aan de regels houden en vraagt ieders medewerking om dat te blijven doen. “Het is niet leuk, maar het blijft nu nog nodig. Laat daarom uw coronatoegangsbewijs of testbewijs zien als dat wordt gevraagd. Daarmee leveren we allemaal een bijdrage aan een coronavrije samenleving.” Hij roept dan ook iedereen op om nog even op de tanden te bijten. “Alleen als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, kunnen wij snel deze moeilijke periode achter ons laten.”

Reacties