Tourwinnaars markeren start verkoop Limburgs wielertenue

Hinault, Janssen en Zoetemelk op de foto met wielershirt
Foto: Limburg Cycling

In het najaar van 2020 is Limburg Cycling op veler verzoek begonnen met de verkoop van het Limburgs wielertenue met als doel dat de opbrengst ten goede zou komen aan het jeugd- en aangepast wielrennen in Limburg.

Het resultaat leverde een cheque op van maar liefst 12.400 euro. Onlangs is weer een tijdelijke verkoopronde gestart en gingen de Tour de France helden Bernard Hinault, Jan Janssen en Joop Zoetemelk op de foto met het Limburgs Wielertenue.

Afgelopen zomer kleurden de Limburgse wegen en ver daarbuiten rood, geel en blauw met talloze fietsers die het Limburgse wielertenue hadden aangeschaft. De enthousiaste reacties moesten natuurlijk een vervolg krijgen en daarom is het shirt gedurende een gelimiteerde periode opnieuw te koop, waarbij de opbrengst ook ditmaal volledig ten goede komt aan het Limburgse jeugdwielrennen. Tour de France winnaars Bernard Hinault, Jan Janssen en Joop Zoetemelk waren onlangs aanwezig tijdens Eroica Limburg en gingen niet alleen op de foto met het Limburgs wielertenue, maar signeerden tevens een exemplaar dat ter veiling werd aangeboden voor het goede doel.

Het wielertenue is tot 30 oktober 2021 te koop in verschillende uitvoeringen. Alle informatie is te vinden op www.limburgcycling.com.

Reacties