Rowwen Hèze op finalespektakel van Oktober Wiesnfest

Foto: Annet Wagener - inzet: Rowwen Hèze

Het programma van het Oktoberfeest is dit jaar vanwege de nog immer durende coronapandemie aangepast.

Er komen dit jaar weliswaar geen grote feestpaviljoens, maar met een openlucht Wiesnfest op de Brand-Alm wordt dat gemis met een breed programma aardig gecompenseerd. Tal van artiesten – velen bekend van vorige jaren – betreden het podium. De Wiesn is gedeeltelijk voorzien van overkapping in de vorm van zogenaamde perfect skies: overkappingen zonder zijwanden.

De kaartverkoop loopt voorspoedig. Een aantal dagen is al uitverkocht, voor de maandag-, dinsdag- en de woensdagavond zijn nog kaarten te koop.

Vandaag maakte de organisatie de Überraschung – verrassingsact – bekend voor woensdag 27 oktober, de slotdag van het Oktoberfeest. Behalve op de Blechblos’n, Mickie Krause en DJ Dirndl mogen de feestgangers zich verheugen op een optreden van Rowwen Hèze.

Wil je er graag bij zijn? Wacht dan niet te lang met het bestellen van je tickets. Overigens geldt voor bezoekers van het Wiesnnfest op de Brand-Alm dat zij naast een entreeticket een geldige QR-code moeten kunnen tonen. Voor de Biergarten op het kermisterrein is geen entreebewijs nodig, maar wel een geldige QR-code.

Cookieinstellingen