Theaterpop bij Pitboel Theater in Sittard op 16 oktober

Foto: Pitboel Theater

Op zaterdag 16 oktober kunt u in het Pitboeltheater aan de Montgomerystraat 26 in Sittard een volgende editie van Theaterpop bezoeken.

Aan deze avond verlenen Damien van Elburg, Mala en Hence The Bravery hun medewerking.

Damiën Van Elburg

In oktober 2020 verscheen de EP Stay away from that Whisky van de talentvolle 18-jarige singer-songwriter Damiën van Elburg uit Landgraaf. Een maand later stond het album op nummer 1 in de in de Limbo top 10 van L1 radio. Om daar een tijdje te blijven. ​Mis dit programma met vele Limburgse talenten op het podium niet. Damien neemt een begeleidingsband mee; hoe die is samengesteld is nog niet bekend.

Mala

Mala is het alter ego van singer-songwriter Martina Lucic, Kroatisch bloed maar Nederlandse roots. Het woord ‘mala’ vertaalt zich het beste vanuit het Kroatisch naar het koosnaampje ’meissie’, zoals haar vader haar altijd noemt. Hoe voelde het om op te groeien in een vluchtelingengezin? Liedjes over waarheid, pijn, liefde en hoop. Mala treedt solo op.

Hence The Bravery

Begonnen als coverband probeert Hence The Bravery de eeuwige verveling te doorbreken die wordt veroorzaakt door pandemische lockdowns en geesteloze nieuwsverhalen door herkenbare, grungy, garage-sound muziek te maken met een licht melancholisch gevoel.

Zondag 16 oktober 2021
Pitboel Theater, Montgomerystraat 26, 6135 BW Sittard
Aanvang: 20:00 uur
Entree: €6,50
» Info en tickets

 

Reacties