Cursus iPad en iPhone: nog maar enkele plekken vrij

Foto: CC0 via Pixabay

Bij Gilde de Graven in Munstergeleen start donderdagavond 4 november een cursus voor het gebruik van iPad en iPhone.

In 5 lessen worden deelnemers volledig op de hoogte gebracht van het gebruik van deze handige apparaten. Inschrijven kan nog via de website van Gilde De Graven. Doe dat wel snel, want er zijn nog maar een paar plekken vrij. Deelname aan de cursus kost 49 euro.

De iPad en de iPhone zijn populaire gebruiksvriendelijke Apple-toestellen met talloze (multimedia) mogelijkheden. U kunt er van alles mee op internet opzoeken, e-mailen en chatten met familie en vrienden, foto’s maken en bekijken en met elkaar delen. Maar ook nieuws, boeken en tijdschriften lezen, agenda’s bijhouden, filmpjes bekijken et cetera.

Toch gebruiken de meesten slechts een fractie van de vele mogelijkheden. Velen denken dat sommige zaken vrij complex zijn, terwijl het tegenoverstelde waar is. Door slechts enkele tips toe te passen kunt u veel kostbare tijd besparen.

In deze cursus maakt de docent u vertrouwd met de belangrijkste functies van de iPad en/of de iPhone en gaat er een wereld voor u open. U gaat zaken ontdekken waarvan u zelfs niet wist dat ze mogelijk waren.

Reacties