Wijkcoördinator François Mostard mag gaan pitchen in Den Haag

Foto: SGN

François Mostard, wijkcoördinator in Sittard-Geleen, is doorgedrongen tot de top twaalf in de verkiezing van Ambtenaar van het Jaar die wordt georganiseerd door Publiek Denken.

De twaalf mededingers – verdeeld over zes categorieën (decentrale overheid en Rijksoverheid en daarbinnen steeds verdeeld naar uitvoerende, management en beleid) – zijn op basis van een publieksverkiezing boven komen drijven uit de honderd genomineerden. In de categorie decentrale overheden, uitvoerend, mag François Mostard binnenkort ten overstaan van een deskundige jury zijn verhaal doen. De jury stelt na alle twaalf kandidaten gehoord te hebben ook de definitieve volgorde van de top 12 samen.

Voor de complete lijst van de PD Top 100 worden alle categorieën bij elkaar genomen, waardoor er een lijst van nummer 1 tot en met 100 ontstaat. De nummer 1 van deze lijst is de publiekswinnaar (diegene heeft de meeste stemmen). Daarnaast wijst de jury de winnaar van de PD Top 100 aan.

De winnaars van de verkiezing Ambtenaar van het Jaar 2021 en de Publieksprijs van de PD Top 100 worden op dinsdag 14 december bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking.

Cookieinstellingen