Kerstpakkettenactie Leif en Leid Overhoven

Foto: CC0 via Pixabay

Kerstmis is een feest en bij dat feest hoort toch ook iets extra’s, zeker dit jaar met de coronacrisis). Voor sommige gezinnen is dit echter helaas niet vanzelfsprekend.

Daarom wil de stichting Leif en Leid Overhoven mensen die het financieel moeilijk hebben met een gevarieerd levensmiddelenpakket ook een feestelijke kerst bezorgen. Hoewel het nog enige tijd duurt voordat het kerst is zamelt Leif en Leid Overhoven van 28 november tot en met 19 december 2021 weer levensmiddelen in voor deze kerstactie.

Vanaf 28 november tot en met 19 december kunt u houdbare levensmiddelen afgeven bij:

  • Basisschool Overhoven
  • Kerk (tijdens diensten)
  • Parochiekantoor (dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00-12:00 uur)
  • Bakker Marcel Roebroeks (Heistraat 30)
  • Fysiotherapie Houben (Overhoven 103-A)

Denk hierbij aan producten als pasta, rijst en aardappelpuree, pastasauzen en soep, groenten en fruit in blik, koffie en thee, ontbijtgranen en beleg, vlees en vis in blik, flessen frisdrank, koekjes en snoep en dergelijke. Let er ook op dat de houdbaarheidsdatum niet verstreken is en dat de producten ook na Kerstmis nog langer houdbaar zijn.

De vrijwilligers van Leif en Leid Overhoven stellen met de aangeboden producten kerstpakketten samen, die vervolgens worden bezorgd bij inwoners in Overhoven.

Kent u iemand die een kerstpakket kan gebruiken? Neem dan contact op met Leif en Leid. Dat kan telefonisch via 0637610582, met een e-mail aan [email protected], via de website www.leifenleid.nl of via de Facebookpagina van Leif en Leid Overhoven.

Reacties