Voortgang werkzaamheden aan Dr. Nolenslaan

Foto: SGN

De uitgebreide werkzaamheden aan de Dr. Nolenslaan in Sittard verkeren momenteel halverwege de tweede fase.

In de eerste fase werd de Dr. Nolenslaan tussen Odasingel en het Shell Tankstation onder handen genomen. De weg is smaller geworden, heeft daar nu vrijliggende fietspaden en de rijbaan is opnieuw geasfalteerd. Bij de kruising met de Baandertweg worden middengeleiders aangelegd waardoor het autoverkeer wordt afgeremd en voetgangers en fietsers veiliger kunnen oversteken. Er komen enkel oversteekplaatsen bij de kruispunten en bij de bushaltes.

In de tweede fase wordt het stuk tussen het Shell tankstation en de Sportcentrumlaan aangepakt. Het Shell tankstation blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar. Volgens planning duren deze werkzaamheden tot 23 december, maar het weer moet dan uiteraard wel meewerken.

De westelijke parallelweg (even huisnummers), de aansluiting van de parallelweg op de Baandertweg en de oostelijke parallelweg (oneven huisnummers) worden na carnaval aangepakt en opnieuw geasfalteerd. Dat kan niet eerder in verband met de beschikbaarheid van de asfaltcentrale. De exacte planning van deze werkzaamheden wordt halverwege december verwacht.

Dr. Nolenslaan

Reacties

Cookieinstellingen