Kwebbel en Sjnebbel spelen morgen drie keer de Krisnachmerrie

Kwebbel & Sjnebbel en de Krisnachmerrie
Foto: © Peter Schols

Vrijdagmiddag verscheen het persbericht dat de burgemeesters op zaterdag 15 januari een mogelijkheid bieden voor horeca- en cultuur om mee te doen met de actie een signaal af te geven aan het kabinet.

Nadat deze mogelijkheid ontstond voor de cultuur om op zaterdag te openen hebben de dames Kwebbel en Sjnebbel direct geschakeld met de directie van het Forum. Samen besloten ze zonder aarzeling om het stof van het decor van de Krisnachmerrie te halen en deze leuke kerstshow morgen maar liefst drie keer te gaan spelen.

Het decor voor de Krisnachmerrie staat nog exact zo in het Forum zoals het op zaterdag 18 december werd achtergelaten, toen de lockdown die avond per direct werd afgekondigd. Het duo had toen net de zesde voorstelling van de vijftien geplande voorstellingen gespeeld.

Kwebbel & Sjnebbel: “Wij hopen hiermee onze bijdrage te leveren aan wat positiviteit in deze bizarre tijden en daarnaast een hart onder de riem te steken van onze cultuur, die keer op keer zo hard geraakt wordt. We kijken er in ieder geval naar uit morgen alles te geven wat we hebben en drie mooie voorstellingen neer te zetten.”

Had u nog een kaart voor een van de resterende voorstellingen? Let dan even op.

Met de directie van het Forum-theater is afgesproken dat alle mensen die een kaart hebben voor een van de negen resterende shows (de shows die na 18 december stonden gepland) een mail krijgen. Hun wordt de kans geboden om voor een van de drie shows die morgen gegeven worden (aanvangstijden 11:30, 14:30 en 18:00 uur) een nieuw ticket te kopen (de prijs van het oude ticket wordt later teruggestort). Kwebbel: “Zo houden we het overzicht van wie er naar de voorstellingen komen en wie er nog niet zijn geweest.”

Reacties

Cookieinstellingen