Fraaie cheque van Jan Linders voor de Grabbelton Zuid-Limburg

Foto: Jan Linders

Stichting Speelgoedbank de Grabbelton Zuid-Limburg heeft afgelopen week een royale cheque mogen ontvangen van supermarkt Jan Linders in Geleen.

Jaarlijks helpt Jan Linders een lokaal goed doel aan wat extra financiële armslag. Zo organiseerde de supermarkt een vlaaienverkoop, waarvan een deel van de opbrengst ten goede kwam aan de stichting. Daarnaast organiseerde Stichting Speelgoedbank de Grabbelton Zuid-Limburg zelf ook twee activiteiten bij Jan Linders. De opbrengst daarvan werd door het Jan Lindersfonds verdubbeld. Samen waren de acties goed voor een cheque met het mooie bedrag van 3914 euro!

“Wij willen dan ook Jan Linders bedanken dat wij het goede doel mochten zijn. Wij gaan deze mooie opbrengst goed besteden,” zo laat Janet Tel op de Facebookpagina van de Grabbelton weten.

Het nieuwe lokale goede doel van Jan Linders Geleen wordt dit jaar harmonie Sint Augustinus, Het muziekkorps vier dit jaar zijn 125-jarig bestaansfeest. Jan Linders wil zo bijdragen aan een onvergetelijk jubileumjaar. De opbrengst komt ten goede aan het verbindende en sociale karakter; muziek moet zorgen voor gezelligheid in deze moeilijke tijd! Verder wordt het geld gebruikt om nieuwe jeugdleden een muzikale opleiding te geven.

 

Cookieinstellingen