Lijst PvdA Sittard-Geleen definitief: 50-50 vrouw/man

Foto: SGN

De lijst van de PvdA Sittard-Geleen is definitief ingeleverd bij de gemeente. Een deel van de lijst was al bekend, met Paul Kubben als lijsttrekker.

De gehele lijst is nu bekend, met Jan Smeets en PvdA-Statenlid Aleida Berghorst als lijstduwers.

Paul Kubben: “Met trots presenteer ik de volledige lijst. Jongeren en mensen van middelbare leeftijd met een combinatie jong gezin en werk, die zijn te weinig vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Ik behoor zelf bijvoorbeeld tot de tweede categorie. De raad hoort een afspiegeling van onze inwoners te zijn. Onze lijst is een mooie mix van jong, middelbaar en ouder. Maar ook met een 50%-50% verdeling vrouw/man!”

Jan Smeets: “De PvdA is de enige rode partij die deelneemt aan de verkiezingen van 16 maart in Sittard-Geleen. Al heel veel jaren zet ik me in voor een sociale en culturele samenleving. Dat is nu meer dan ooit hard nodig. De lijst heeft mijn volle steun en ik roep iedereen op om de gemeenteraad niet verder te laten versnipperen. En nu ik zelf inmiddels wat grijze haren heb, maak ik me extra zorgen over de plannen met de AOW van het kabinet. Het raakt mijn leeftijdsgenoten die niet de best betaalde banen hebben gehad nog het hardst. Dat is dus asociaal beleid.”

De lijst ziet er als volgt uit:

  1. Paul Kubben
  2. Tom Baars
  3. Annelies Wielders
  4. Anieta Koenen
  5. Roderik Daemen
  6. Bep Mergelsberg
  7. Norbert Wolthuis
  8. Truus Schaekens
  9. Eugenie Jansen
  10. Roland Smeets
  11. Ceriel Lucker
  12. Marwa El Attal
  13. John Pompl
  14. Reineke Smeets
  15. Laurie Sluijs
  16. Omar El Attal
  17. Aleida Berghorst
  18. Jan Smeets
Cookieinstellingen