ProfCore vestigt zich op Brightlands Chemelot Campus

Foto: ProfCore

Per 1 februari heeft Business Unit Chemelot van ProfCore intrek genomen in een kantoor op de Brightlands Chemelot Campus.

Daarmee bevindt ProfCore zich letterlijk dichter bij zijn ruim 200 medewerkers en de vele opdrachtgevers op chemiesite Chemelot. Naast het kantoor op de Campus, heeft ProfCore vestigingen in Geleen, Weert en Venlo.

Het achtkoppige team van Business Unit Chemelot neemt zijn intrek in Brighthouse 240, een gebouw waar onder andere ook Sitech Services, Sekisui en OCI gehuisvest zijn.
Op de Brightlands Chemelot Campus wordt (samen)gewerkt aan de ontwikkeling van hoogwaardige materialen, duurzame processen en biomedische innovaties. Op de campus werken meer dan 3000 medewerkers en 1200 studenten aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzamere en gezondere wereld.

Ruim 35 jaar ervaring

ProfCore, onderdeel van familiebedrijf Koobra Invest BV, is al ruim 35 jaar een bekend gezicht op Chemelot. In totaal heeft ProfCore ruim 500 procesoperators en logistiek medewerkers in vaste dienst, die op basis van detachering of outsourcing werkzaam zijn bij opdrachtgevers in heel Limburg en zuidoost Brabant.

Pas nog werd het contract met SABIC Geleen verlengd, dat al zijn logistieke processen en activiteiten op het gebied van bagging & bulking aan ProfCore heeft uitbesteed. Op dit outsourcingsproject zijn in totaal bijna 100 man van ProfCore werkzaam.

Strategische keuze

Guy Weerts, Operationeel Manager bij ProfCore: “ProfCore is trots om nu deel uit te maken van de Brightlands-community. Een groot deel van onze medewerkers en opdrachtgevers is actief op Chemelot. Het was een bewuste keus om hier fysiek aanwezig te zijn met een kantoor. Met zijn strategische visie voelt ProfCore zich bij voorbaat al thuis op de campus, waar alles draait om innovatie en groei.”

Bijschrift bij foto boven dit bericht: Ondertekening door Guy Weerts (Operationeel manager ProfCore), Jos Crijns (Algemeen Directeur ProfCore) en Bert Kip (CEO Brightlands).

Reacties

Cookieinstellingen