Sjwarte Sjteek vol.2: nog baeter es dae van veurig jaor!

Foto: © CVNP

Het Convent van Neit Prinse uit Sittard heeft het weer voor elkaar gekregen: de Sjwarte Sjteek vol. 2 is uit!

Het blad is vernoemd naar de iconische zwarte steek die de Neit Prinse dragen. Voorzitter Ton Meisen zegt: “Daar waar de vastelaovend bij veel verenigingen heeft stilgestaan hebben de Neit Prinse er alles aan gedaan om de afgelopen jaren toch vastelaovend in het Zittesje te laten rondgaan. Met muziek, gekke Teun en natuurlijk hoogwaardige literatuur komt dat helemaal goed. ’t Convent roept zelfs een nieuwe Neit Prins uit! Want als niemand een nieuwe prins benoemt, dan doen wij dat zeker wel! CVNP OLÉ!”.

Die hoogwaardige literatuur roept na lezing overigens allerlei vragen op. Het is een verzameling best wel aardige artikelen, waarin vaak meerdere lagen zijn te ontdekken. Alleen zijn de diepere lagen niet voor iedereen zomaar te vatten. En soms schemert er iets van diepe frustratie in door. Grappig en zorgelijk tegelijk.

Ook benieuwd naar de Sjwarte Sjteek en wil je graag weten wie de nieuwe Neit Prins is? Koop dan dit zeer goed gevulde en handzame vastelaovensmagazine. Het blad bevat namelijk 36 pagina’s – volledig vrij van reclame – en is in prettig handzaam (A4-)formaat gedrukt. De Sjwarte Sjteek is dit jaar weer verkrijgbaar bij Limburg Hair bij het station en tankstation Beursgens aan de Dr. Nolenslaan en kost dit jaar 5 euro per stuk. En wie er 5 koopt profiteert van een speciale actieprijs en betaalt slechts 25 euro. Wees er dus snel bij, want op is op en ze vliegen de deur uit!

Cookieinstellingen