Schoonmoeder van Esther Penders is de Liefste mama van Sittard

Foto: Centrummanagement Sittard

Vandaag, daags voor Moederdag, stond het centrum van Sittard in het teken van ‘Alles veur de Mam’, een evenement waarin moeders en moederfiguren in het zonnetje worden gezet.

Er werden gratis ijsjes en rozen uitgedeeld aan moeders in de winkelstraten, er werden karikaturen gemaakt en je kon er een gedicht laten maken voor je lieve moeder.

Tijdens ‘Alles veur de Mam’ wordt ook elk jaar de ‘Liefste mama van Sittard’ uitgeroepen. Iedereen die vindt dat zijn of haar moeder (of schoonmoeder of stiefmoeder of grootmoeder) de Liefste mama van Sittard is kon haar voor die titel nomineren bij het Sittardse Centrummanagement. Uit alle inzendingen selecteerde een deskundige jury vijf gelijkwaardige kandidaten. Deze kregen vandaag uit handen van burgemeester Hans Verheijen een mooi verrassingspakket uitgereikt, dat werd gesponsord door ondernemers uit het centrum van Sittard. Daarnaast wees de burgervader op basis van loting de ‘Liefste mama van Sittard’ aan. En dat werd de schoonmoeder van Esther Penris. Esther nomineerde haar schoonmoeder en voorzag haar sjoonmam daarmee van die fraaie eretitel. Behalve het verrassingspakket won zij ook een etentje voor twee bij restaurant The College in het Double Tree Hilton hotel aan de Parklaan in Sittard.

Cookieinstellingen