Kaartverkoop Zittesje Revuu Oukouk gaat hard

Foto: SGN

Het is nog ruim vijf maanden tot de première van de Zittesje Revuu, maar de kaartverkoop raakt al aardig op stoom.

Na de bijzonder succesvolle uitvoeringen van de Zittesje Revuu in 2016 – Oppe Tied – en 2019 – Hoog Bezuik – zijn de verwachtingen door de editie van 2022 – Oukouk – dan ook hooggespannen. Het script van de nieuwe Zittesje Revuu is weer geschreven door Sjef Schurgers. De regie is voor de derde keer op rij in de kundige handen van Nicole Schurgers-Op den Kamp.

Net als de vorige edities van de revue wordt ook Oukouk in totaal negen keer opgevoerd: drie keer op een vrijdagavond (18 en 25 november en 2 december), drie keer op een zaterdagavond (19 en 26 november en 3 december) en drie keer op een zondagmiddag (20 en 27 november en 4 december). In totaal goed voor ruim 6800 entreekaartjes en daarvan zijn er twee weken na de start van de kaartverkoop al ruim 2500 verkocht.

U heeft in principe dus nog 5 maanden de tijd om uw kaartjes voor Oukouk aan te schaffen. Maar als je nu al zeker weet dat je deze revue niet wil missen dan is het wel zo verstandig om niet te lang te wachten met het kopen van entreekaarten.

De entreekaarten kosten 29,50 euro. Op zondagmiddagen zijn er ook kaarten verkrijgbaar voor kinderen tot en met 12 jaar. Deze kosten 17,50 euro.

Cookieinstellingen