Zaterdag 25 en zondag 26 juni geen treinen tussen Roermond en Sittard

Foto: SGN

In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 25 en zondag 26 juni geen treinen tussen Roermond en Sittard (RS12 en NS intercity).

Arriva zet stopbussen in en NS snelbussen. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Reizen met treinvervangend vervoer

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Roermond of Sittard.

Informatie voor reizigers

Arriva informeert reizigers over de gevolgen van deze werkzaamheden voor hun treinrit via de informatieschermen in de treinen, via de website van Arriva, via op posters op de stations en via berichten op social media.

Reacties

Cookieinstellingen