Onderhoudswerkzaamheden aan de provinciale weg N276 in Echt

Foto: CC0 via pexels

Aanstaande vrijdag 1 juli gaan in Echt onderhoudswerkzaamheden van start op de N276. De werkzaamheden duren de gehele maand juli.

Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden langer duren. Tussen 1 en 29 juli wordt het asfalt op de Rijksweg Zuid en de Rijksweg Noord in Echt vervangen. Ook wordt de verkeersveiligheid op de drukke verkeersweg verbeterd. Verkeer wordt omgeleid met borden en er worden verkeersregelaars ingezet.

Het werk wordt in drie fases uitgevoerd. Van vrijdagavond 1 juli 19:00 uur tot en met maandagochtend 4 juli 06:00 uur is het kruispunt Bosstraat-Houtstraat afgesloten. Van maandagochtend 4 juli 07:00 uur tot vrijdag 29 juli 20:00 uur is de Rijksweg Zuid afgesloten tussen de kruising Bosstraat-Houtstraat en de Dorpsstraat. En verder is de Rijksweg Noord van maandagochtend 11 juli 07:00 uur tot en met vrijdag 29 juli 20:00 uur afgesloten tussen de kruising Bosstraat-Houtstraat en de kruising Echterstraat en Wilhelminalaan (de kruising zelf is open).

In de maand juli is de N276 dan ook geen alternatief voor verkeer dat files op de A2 tussen Echt en Roosteren wil omzeilen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen