In de rij voor Paw Patrol en ander leuks in Sittard tijdens Kènjerfest

Vandaag vond in het centrum van Sittard de derde editie plaats van Kènjerfest, een middag waarin alle aandacht van de winkeliers uitging naar de jongste inwoners.

De door Centrum Management Sittard in 2018 voor het eerst georganiseerde activiteit bleek opnieuw een schot in de roos. Tal van gezinnen, vaders en moeders, opa’s en oma’s, togen met hun jonge (klein)kinderen het centrum van Sittard in. Daar was op tal van plekken van alles te beleven of kon je gratis iets lekkers krijgen. Overal blije gezichtjes vandaag in de Sittardse winkelstraten.

Want wie wil er nou geen gratis churro’s, ijs of suikerspin? Of een mooie glittertattoo of een mooi geschminkt gezicht? Of taartjes en pannenkoeken versieren met allerlei lekkers?

Iedereen zo’n beetje. En dus vormden zich op tal van plekken lange rijen van kinderen die op hun beurt wachten voor de verschillende activiteiten. Voor het trampolinespringen of het blikspuiten (een variant op blikwerpen) op de Markt bijvoorbeeld. Ook op de Steenweg stond een lange rij. Bij speelgoedwinkel Llyns Store op de Steenweg was er vandaag een meet & greet met Paw Patrol en gezien de drukte in de winkel en de lengte van de wachtrij buiten is Paw Patrol bij jonge kinderen razend populair.

Een ding is zeker: winkeliers en Centrum Management Sittard hebben vandaag honderden kinderen een leuke middag bezorgd.

Klik op de foto boven dit bericht om meer foto’s van Kènjerfest te bekijken.

Cookieinstellingen