Geen treinen tussen Maastricht Randwyck-Valkenburg en Valkenburg-Heerlen

Foto: Sittard-Geleen.nieuw.nl

In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er vanaf woensdag 24 augustus tot en met vrijdag 2 september in fases geen treinen tussen Maastricht Randwyck, Valkenburg en Heerlen (RS18 en RE18).

Er worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Maastricht Randwyck – Valkenburg

Van woendag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus rijden er geen stop- en sneltreinen tussen Maastricht Randwyck en Valkenburg. Arriva zet vervangende stop- en snelbussen in op dit traject. Reizigers tussen Maastricht Randwyck en Maastricht dienen gebruik te maken van de reguliere lijnbussen of overige treinen. In de vroege ochtend en late avond rijden er pendelbussen.

Valkenburg – Heerlen

Van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september rijden er geen stop- en sneltreinen tussen Valkenburg en Heerlen. Arriva zet vervangende stop- en snelbussen in op dit traject.

Reizen met treinvervangend vervoer

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Langere reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt in Maastricht of Heerlen.

Informatie voor reizigers

Arriva informeert reizigers over de gevolgen van deze werkzaamheden voor hun treinrit via de informatieschermen in de treinen, via de website van Arriva, via op posters op de stations en via berichten op social media.

Reacties

Cookieinstellingen