Aanstaande zaterdag is er Kabaal in Beeg!

Foto: Kabaal in Beeg

Aankomende zaterdag 3 september organiseren Koninklijke Harmonie Aurora, Schutterij Eendracht en Schutterij Broederschap van Het Heilig Kruis samen het jeugdspektakel KABAAL IN BEEG!

Het evenement wordt gesponsord door gemeente Sittard-Geleen en bestaat uit een dagprogramma boordevol spellen, muziek en plezier.

Voor wie is dit spektakel bedoeld?

Het dagprogramma is vooral bedoeld voor iedereen van 30 jaar of jonger. Ook vrienden of familie die geen lid zijn van KH Aurora, Schutterij Broederschap van Het Heilig Kruis of Schutterij Eendracht mogen natuurlijk meedoen.

Wat is er allemaal te doen?

Het programma start rond 11:30 uur. Hierna doorloopt iedereen activiteiten bij de verschillende verengingen zoals een drumworkshop, (wind)buksschieten, voor bieleman spelen en schieten met de zware schuttersbuks (deelname conform wettelijke kaders, legitimatie verplicht). Er worden lunchpakketten uitgedeeld en tussendoor is er genoeg tijd om iets te eten en te drinken.

Vanaf 18:00 uur zijn ook de oudere leeftijdscategorieën van harte welkom! De dag wordt namelijk feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje bij het schuttershome van Schutterij Eendracht waar een DJ de feestvreugde extra opvoert. Hierna kunnen de liefhebbers ook nog een kansje wagen bij het burgerschieten met de grote buks.

Meedoen?

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected].

Cookieinstellingen