Dag van de veilige wijk op zaterdag 11 september in Krawinkel

Foto: Wijkplatform Krawinkel

In de Geleense wijk Krawinkel vindt op zondag 11 september in de Wilhelminastraat voor en bij café-zaal De Reünie de Dag van de veilige wijk plaats.

Op deze dag zijn politie, ambulance en brandweer (o.a. met drone & gaspakkenteam) aanwezig om informatie te geven over hoe zij werken aan veiligheid in de buurt en geven zij voorlichting over wat u zelf kunt doen. Verder is er aandacht voor het verlenen van EHBO, maar ook voor inbraakbeveiling – tot en met computerbeveiliging aan toe. Bezoek de informatiestand brandpreventie en brand blussen en bekijk diverse demonstraties. Ook  Veiligheidsregio Zuid-Limburg is aanwezig. Kortom: teveel om op te noemen en zeer de moeite van uw bezoek waard. Ook de Wensambulance is aanwezig op de Dag van de veilige wijk.

Behalve op veel informatie over veiligheid worden bezoekers van deze ga ook getrakteerd op muziek van WansAgaen, Blue Monday,  Pedro Cremers en DJ Pascal & Peter. Clown Tallie vermaakt de jeugd, die zich verder nog kan amuseren met schminken, tattoos, de snoepkraam, een springkussen, ballonnen en spelletjes. De toegang is gratis.

Reacties

Cookieinstellingen