Inschrijving voor Bijzondere Kampioenendag sluit eind deze week

Foto:

Op woensdag 5 oktober organiseert Bijzonder in Beweging samen met de Dirk Kuyt Foundation de tweede editie van de Bijzondere Kampioenendag op Sportlandgoed De Haamen in Beek.

Deelnemers en begeleiders zijn daar vanaf 10:30 uur van harte welkom. Het sport- en spelfestival begint om 11:00 uur en duurt tot 14:00 uur. Er wordt heel de dag plezier gemaakt en lekker gesport en bewogen, samen mét bekende sporters. Van jong tot oud, iedereen doet mee!

Inschrijven voor deze bijzondere dag kan nog tot en met zondag 18 september. Er zijn nog maar enkele plekken vrij. Deelname aan de activiteiten (met lunch) kost 5 euro per persoon.

Vervoer en betalen

Wil je graag meedoen, maar heb je geen vervoer? Geen probleem! De organisatie regelt voor 5 euro per per persoon Bijzonder Kampioenenvervoer voor je. Voor de activiteiten en lunch en eventueel het vervoer graag contant betalen bij de begeleider van de activiteiten waar je al aan deelneemt of op het kantoor van Bijzonder in Beweging (Parijsboulevard 345, Sittard). Kom je er niet uit, stuur dan een e-mail aan [email protected].

Alles op een rijtje

P.S. De Bijzondere Kampioenendag kan niet worden georganiseerd zonder de hulp van bijzondere vrijwilligers. Wil jij de kampioenen een onvergetelijke dag bezorgen? Meld je dan nu als vrijwilliger aan! 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen