Open inloopochtend met gratis try-outlessen en workshops bij Yogaplace

Foto: Yogaplace

Yogaplace nodigt buurtbewoners uit voor inspirerende ochtend op hun locatie aan de Rijksweg Zuid 43a in Sittard.

Tijdens het inspirerende ochtendprogramma op zondagochtend 16 oktober (08:30-12:00 uur) kan je een kijkje komen nemen of deelnemen aan verschillende workshops van onder andere actieve tot rustige yogavormen, meditatielessen, ontspanningssessies, ademsessies, informatiesessies over opleidingen et cetera.

Maak deze ochtend kennis met het aanbod en het inspirerende team! Ontvang na deelname een gratis 5 lessen ‘flavours’ kaart om zelf het aanbod te kunnen gaan ervaren. Regelmatig yoga beoefenen zorgt onder andere voor vermindering van stress, betere nachtrust, versterking van het immuunsysteem, een positieve mindset en meer kracht en flexibiliteit.

Ben je nieuwsgierig naar deze prachtige plek, een ruime, mooie, nostalgische en monumentale locatie aan de rand van het centrum van Sittard, dan word je met een warm welkom ontvangen. De Teekenschool, een begrip in Sittard, daar ervaar je een oase van rust als je binnenkomt. Ben je niet in de gelegenheid om naar Sittard te komen? De Open Ochtend  is ook via een online live-stream te volgen.

Yogaplace staat voor een complete ervaring met kwaliteit en biedt – wat velen niet weten – naast een dagelijks breed lesaanbod ook vitaliteitsprogramma’s bij vele bedrijven in Limburg, geeft erkende docentenopleidingen, workshops, coaching, retreats, yogatherapie en veel meer.

Kijk op www.yogaplace.nl voor meer informatie en het programma! Zet de Open Inloopochtend alvast in je agenda, kom binnenlopen en kennismaken! Je kunt je online ook aanmelden voor de online livestream deelname.

Open Ochtend Yogaplace 2022

 

Cookieinstellingen