Humor in Pitboel Theater Sittard

Foto: Pitboel Theater

Op maandag 17 oktober aanstaande om 20:00 uur strijkt Comedy Festival Zuid Limburg neer in het Pitboel Theater in Sittard.

Humor in Sittard is een comedy-avond die elke derde maandag van de maand om 20:00 uur plaatsvindt in het Pitboel Theater.

Wat staat er te gebeuren?

Gastheer Arjan Evertz ontvangt elke maand een aantal verschillende cabaretiers die u een fantastische avond bezorgen. Maandag 17 oktober is het Comedyfestival Zuid-Limburg te gast. Aan dit festival kunnen standup comedians en cabaretiers meedoen en zo Zuid-Limburg overtuigen van hun komische talent. De voorrondes vinden plaats in oktober en november, verdeeld over vier theaters: Cultuurhuis Heerlen, Pitboel Theater Sittard, theater Landgraaf en Theater Karroessel in Geleen.

U kunt dit festival bezoeken en als publiek u stem uitbrengen, uiteraard is er ook een vakjury. De finale vindt plaats op 8 december in Cultuurhuis Heerlen. Daar worden een publieksprijs en een juryprijs uitgeloofd.

  • 6 oktober: eerste voorronde Cultuurhuis
  • 17 oktober: Pitboel Theater Sittard
  • 30 oktober: Theater Karroessel Geleen
  • 12 november: Theater Landgraaf
  • 8 december: grand finale Cultuurhuis

Deelnemers

  • Lieven Laureys
  • Willem Borecal
    Als Belgische loodgieter, vindt Willem heel wat inspiratie op de werkplek. Hij bevestigt en ontkracht de vele vooroordelen over het beroep. Als gescheiden vader van twee jonge kinderen is comedy zijn uitlaatklep
  • Bruno Bittoun
    Bruno Bittoun draait al een tiental jaren mee in het kleine circuit van de standup comedy. De Belg weet het publiek mee te nemen in zijn wereld vol grappen, zelfspot en statements. Zijn droom is. Het is zijn droom om in leuke theaters door het land de mensen laten genieten en even de gasrekening doen vergeten.
  • Jos van Gorkum
    Jos van Gorkum is 56 jaar en komt uit Breda. Begin 2018 werd hij uitgedaagd door een collega om met zijn foute grappen eens echt het podium op te gaan. Hij schreef zich in voor een Open Mic in Toomler en heeft sindsdien ruim zeventig keer op een podium gestaan. Zijn stijl is een combinatie (maar nog niet het niveau) van de dynamiek van Jochem Myer, de woordgrappen van Herman Finkers en de bijtende humor van Louis CK. Nare kanten van het vak: stukjes over zichzelf schrijven. Leuke kanten van het vak: mensen een leuke avond bezorgen en voor/na de show lekker met collega’s ‘ouwehoeren’ met een drankje erbij. Grootste pluspunt: lekker veel energie en een vrolijke bakkes. Grootste uitdaging: stiltes niet meteen volkletsen, maar bewust beleven en zelfs benoemen. Grootste voorbeelden in ‘het circuit’: Chris van der Ende, Stamatios Doulis en Frank Brink.
  • Stamatios Doulis
    Stamatios Doulis, voor vrienden Mike, is volgens Facebook, een 47-jarige Arkelse gitaarcomedian, die al sinds zijn 13e stevig aan de weg timmert. U begrijpt dat het nooit veel kan zijn, omdat u anders natuurlijk allang van hem gehoord had. Alhoewel, Stamatios beleefde zijn ‘moments of glory’ in Talpa’s tv-programma Happy Hour en op Dumpert tv. Hij is tevens winnaar van de Rotterdamse Comedy Impro Comedy Cup 2019. Omdat hij in veel theaters en Comedyclubs niet meer welkom is, besloot hij in 2014 mede Comedyinc.nl op te richten. Een collectief voor beginnende en gevorderde comedians, die de controverse en het absurdisme niet schuwen. Stamatios, de man met de meest indrukwekkende bakkebaarden die u zich kunt voorstellen. Voor het overige, half Grieks, half mens. Dus, als u eens heerlijk ongegeneerd wilt lachen, wanneer iemand anders onnodig gekwetst wordt tijdens de show, komt dat zien
  • Bram Kelchterman
    Angsten, paniekaanvallen, gescheiden ouders… Dat spreekt toch voor zich: kapotlachen geblazen! Nog niet lang bezig met comedy, maar wel vol goesting (en nee niet in mijn broek)! Er bestaat geen taboe in comedy, enkel die je zelf voorziet.
Cookieinstellingen