Gratis training zelfverdediging in Geleen

Foto: beeldcitaat google

Donderdagavond 20 oktober kunnen belangstellenden bij sportschool G-Safe & Fit aan Op de Vey 47 in Geleen meedoen aan een gratis training zelfverdediging.

De gratis training wordt aangeboden door de Gemeente Sittard-Geleen in het kader van de Week van de Veiligheid. Dinsdagavond namen al zo’n 50 inwoners, in leeftijd variërend van 14 tot 90 jaar, deel aan de gratis training. Voor de training die op donderdagavond 20:15 uur begint zijn nog plekken vrij. Aanmelden via [email protected] of bel 0622964096.

Bij G-Safe & Fit leer je hoe je jezelf met toepassing van zo min mogelijk geweld kunt redden wanneer je slachtoffer dreigt te worden van straatterreur. Een training functionele zelfverdediging verhoogt je weerbaarheid en is gebaseerd op Krav Maga, een door het Israelische leger ontwikkelde gevechts-/verdedigingstechniek. Bij de training wordt uitgegaan van situaties zoals die in de realiteit kunnen voorkomen. Je leert bedreigingen te herkennen, hoe je er het beste op kunt reageren en hoe je je tegen een aanval kunt verdedigen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van relatief eenvoudige en natuurlijke vechtsporttechnieken, die bijna iedereen kan hanteren.

Cookieinstellingen